PSV en Eindhoven Airport hebben hun samenwerking verlengd en uitgebreid. Tot de zomer van 2023 blijft Eindhoven Airport de officiële luchthaven van PSV. Daarnaast gaat het vliegveld voortaan meehelpen met de promotie van de Brainport Regio.

Om meer bekendheid te geven aan de Brainport Regio wordt door Eindhoven Airport een 600 meter lange overkapping gebouwd.

Deze looproute op het platform wordt een "etalage" waarin de regio, Brainport en PSV zichzelf kunnen promoten voor de 6,7 miljoen reizigers die jaarlijks op de Eindhovense luchthaven komen. De bouw moet dit najaar klaar zijn.

Voor de PSV'ers betekent deze deal dat zij vanaf Eindhoven Airport, wanneer mogelijk, naar alle bestemmingen in het buitenland vliegen. Dit geldt voor de selectie, jeugd tot en met de scouts en directie.

Ook zakelijke relaties van de Eindhovense club gebruiken de luchthaven tijdens Europese reizen. Door de samenwerking heeft PSV bij reizen verschillende privileges zoals een eigen check-inbalie, parkeerplekken en securitydoorgang.