PSV-supporters voeren zondagavond bij het duel tegen ADO Den Haag actie tegen wedstrijden die zondagen om 20.00 uur beginnen. De supporters doen dit door in de twintigste minuut luid te applaudisseren.

Door een minuut te klappen, wil de vereniging een signaal afgeven aan zowel de clubs als de KNVB. Het moet volgens de supporters afgelopen zijn met de "belachelijke" aanvangstijden. Zij vinden dat de fans worden benadeeld door het late tijdstip.

In juni kreeg de KNVB al kritiek van Supportersvereniging PSV en Supporterscollectief Nederland. Hierdoor leek het tijdstip in eerste instantie op de lange baan te zijn geschoven. Bij aanvang van de competitie vinden echter in de eerste drie speelrondes al drie duels plaats op zondagavond.

Twee van de drie wedstrijden worden gespeeld door PSV. Hierdoor krijgen zij drie uur extra rust na afloop van een Europa League-wedstrijd doordeweeks. In de ogen van Supportersvereniging PSV is dit "onzin", omdat de rust wegvalt in de voorbereiding naar de volgende wedstrijd.