Webwinkel Kijkshop.nl is niet meer te bereiken. Het bedrijf zegt vanwege de "onstuimige groei" vorig jaar niet in staat te zijn om de bedrijfsactiviteiten te continueren, zo is te lezen op de website. Naar verluidt kampt het bedrijf met financiële problemen en zijn er veel klachten over de leveringen.

Op de website Kijkshop.nl staat dat het bedrijf op dit moment in overleg is met betrokken partijen om tot een oplossing te komen. "Wij verwachten hier op korte termijn meer duidelijkheid over te kunnen geven." Bij webwinkel Directsale.nl, die van dezelfde eigenaar is, staat dezelfde boodschap als op de website van Kijkshop.nl vermeld.

Het regent al lange tijd klachten over Kijkshop.nl. De webshop is op geen enkele manier te bereiken, waardoor klanten hun producten bijvoorbeeld niet retour kunnen sturen of hun geld terug kunnen krijgen.

Kijkshop.nl keerde eind 2019 terug als webshop nadat de fysieke keten twee jaar eerder failliet ging. Eigenaar Konrad van den Bosch kocht de naam Kijkshop na de sluiting van de laatste winkels, die bekendstonden om de afgesloten glazen vitrines waarin de koopwaar was uitgestald.

Dit bericht is te zien op de Kijkshop.nl (Foto: NU.nl)