Er komt definitief geen doorstart voor damesmodeketen Didi. Dat meldt RTL Z maandagavond na bevestiging van curator Marc Le Belle. Alle filialen van de keten gaan aankomende week al dicht.

Eerder werd al bekend dat Didi failliet was verklaard, maar vanaf januari zou de winkel nog zo'n zes weken openblijven. Alle 500 medewerkers van de damesmodeketen staan vanaf volgende week op straat, zo meldt RTL Z.

De curator meldt aan RTL Z dat er zich enkele kopers hadden gemeld. De verkoop is echter niet doorgegaan omdat de kwaliteit van de potentiële kopers tegenviel. "Het betrof veelal biedingen met als doel uitverkoop van de voorraad tegen een lage waarde. Als je dan 40 procent van de inkoopwaarde geboden krijgt, kun je het beter zelf verkopen. Zeker met zo'n gemotiveerd personeel en goede klantenkring als Didi. Dat levert meer op voor de boedel", aldus Le Belle tegen RTL Z.

Didi heeft 81 winkels verspreid door Nederland. De keten kreeg eerder al uitstel van betaling en ook de webwinkel werd al uit de lucht gehaald.