Air France-KLM heeft in november bij elkaar 6,6 miljoen reizigers vervoerd, bijna 6 procent meer dan een jaar eerder. De passagiersstroom groeide bij alle dochtermaatschappijen. 

Bij KLM was sprake van een groei met ruim 10 procent. KLM vervoerde vooral meer passagiers naar Europese bestemmingen en het Amerikaanse continent.

Dochtermaatschappij Transavia kampt wel met een negatief effect van passagiers en capaciteit, doordat er sinds eind oktober niet meer op München wordt gevlogen. Bij Transavia als geheel, inclusief de Franse activiteiten, groeide het aantal passagiers met 7,2 procent.

De Franse tak van de luchtvaartgroep, Air France vervoerde bijna vier miljoen reizigers. Dat is 3 procent meer dan een jaar eerder.

De vliegtuigen van de luchtvaartcombinatie zaten gemiddeld voor 85,2 procent vol. Bij KLM gold dit in doorsnee voor 86,5 procent van de stoelen.

Qua vracht was sprake van een groei met 6,9 procent. De capaciteit steeg daarbij met 4 procent. Daarmee viel de gemiddelde bezettingsgraad van vrachtvluchten 1,7 procent hoger uit.