La Place zoekt ruim 1.100 medewerkers voor vijftig nieuwe vestigingen

Restaurantketen La Place zoekt 1.169 nieuwe medewerkers voor de vijftig vestigingen die het bedrijf in grote Nederlandse steden wil openen.

De vestigingen worden onder andere in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Middelburg en Maastricht geopend. Het gaat niet alleen om vacatures voor restaurantmedewerkers, maar ook om banen voor afdelingshoofden en managers.
 
Het bedrijf biedt medewerkers de mogelijkheid om tijdens hun werk via een erkend leerbedrijf een opleiding te volgen. Ook bestaat er een intern opleidingstraject met een traineeship. De onderneming is naar eigen zeggen op zoek naar medewerkers met en zonder ervaring.
 
Het bijna dertig jaar bestaande bedrijf had voorheen vestigingen in panden van warenhuisketen V&D. Begin 2016 werd La Place overgenomen door supermarktbedrijf Jumbo Groep.
 
Eerder dit jaar werd bekend dat La Place de restaurants in de nieuwe warenhuizen van het Canadese bedrijf Hudson's Bay zal runnen. Het gaat om de eerste negen locaties van Hudson's Bay die in het derde kwartaal hun deuren zullen openen. Alleen de vestiging in Amsterdam krijgt een ander restaurant.

Lees meer over:

Regeerakkoord

Regeerakkoord
Wat betekent het regeerakkoord voor jouw portemonnee? 

Koophuis

Koophuis
Hoe ziet de woningmarkt er in de nabije toekomst uit?

IEX.nl (mediapartner)

IEX.nl (mediapartner)
IEX.nl is hét beleggersplatform van Nederland. Volg alles van deze mediapartner. 

NUwerk

Tip de redactie