Koninklijke Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 36 winkels door heel Nederland, een Mega Outlet in Amsterdam en een webshop is Siebel Juweliers voor vrijwel iedereen bekend.

De juweliersketen voert sinds vorig jaar het predicaat Koninklijk. De eerste juwelierszaak van de heer A. Siebel opende op 30 maart 1912 de deuren aan de Weste Wagenstraat in Rotterdam.

Op 30 maart 2012 bestond Siebel Juweliers precies 100 jaar. Anno 2013 is het de grootste juweliersketen van Nederland in het midden tot hoog geprijsde segment.

Siebel is naar eigen zeggen marktleider op het gebied van trouwringen en heeft een brede collectie horloges, sieraden en relatieringen: van klassiek tot modern.

Een aantal bekende merken die Siebel Juweliers voert zijn: Ti Sento, Pandora, Mi Moneda, Diamonde, Buddha to Buddha, Swarovski, Seiko, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Michael Kors, Guess, Raymond Weil en Frederique Constant. Daarnaast heeft Siebel ook een serie eigen merken: Isare by Siebel, Siebel Signature, Shape by Siebel en Rochemont.

Bundelen

Vorig jaar juni kondigden Siebel en juweliersgroothandel Aurum aan hun krachten te bundelen. Door het samengaan ontstond één sterke onderneming op het gebied van groot- en detailhandel in de juweliersbranche.

Aurum, House of Jewels and Watches, ontwerpt, koopt en verkoopt sieraden, horloges en accessoires van diverse eigen merken.

Ook verzorgt Aurum de exclusieve distributie in Nederland van diverse andere merken horloges en sieraden. Siebel Juweliers is vooral actief in de hoofdstedelijke gebieden, de partners van Aurum zijn buiten deze gebieden in de 'provincie' gevestigd.

Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen. Bij Siebel werken ongeveer 170 mensen.