ZAANDAM - De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) roept beleggers in Koninklijke Ahold nv op om zich bij de belangenvereniging aan te melden. Dit laat de VEB weten in een schriftelijk statement.

U kunt zich via deze link aanmelden

Deze oproep vindt plaats teneinde de belangen van de beleggers te bundelen en snel te kunnen handelen indien informatie en onderzoek aanleiding geven tot het starten van een juridische procedure, aldus de VEB.

Er is nog niet besloten of een juridische producere wordt gestart door de VEB. De belangenvereniging wil eerst de resultaten afwachten van verschillende onderzoeken naar de geconstateerde onregelmatigheden bij Ahold.

Deze informatie zal in combinatie met eigen onderzoek en in samenspraak met de VEB-advocaten worden beoordeeld, op grond waarvan de beslissing wordt genomen of en zo ja welke juridische actie wordt ondernomen, aldus de VEB.

De VEB zal de beleggers die zich bij de vereniging aanmelden op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en hen om een machtiging vragen voor de te houden aandeelhoudersvergadering.