Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zaterdag 9 maart: de Women's March in Amsterdam en opheffingsuitverkoop bij filialen Intertoys.

In Amsterdam is een vrouwenmars gelopen, waarmee werd opgeroepen tot gelijke rechten. (Foto: ANP)

Opheffingsuitverkoop bij een filiaal van de speelgoedketen Intertoys. Een deel van de winkels maakt een doorstart. (Foto: ANP)

Een betoger met een gesimuleerde oogwond tijdens een demonstratie van de 'Gele Hesjes'-beweging in Besancon, in het oosten van Frankrijk. (Foto: AFP)

Een politieman houdt de wacht bij een behandelcentrum voor ebolapatiënten in Butembo, Congo. Het centrum werd zaterdagochtend aangevallen, vermoedelijk door Mai-Mai-rebellen. Daarbij kwam een politieagent om het leven. (Foto: AFP)

Leden van de extreemrechtse partij Nationaal Korps demonstreren in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Ze willen dat bondgenoten van president Petro Porosjenko worden gestraft, omdat hij zich zouden hebben verrijkt ten koste van het Oekraïense leger. (Foto: AFP)

De Franse barman Sebastien Cherrier in zijn 'cafébusje'. Het mobiele café bevordert sociale samenhang in dorpen op het Franse platteland waar de plaatselijke middenstand grotendeels is verdwenen. (Foto: AFP)

Een zojuist afgestudeerde militair van het infanterieregiment van het Indiase leger uit de deelstaat Jammu en Kasjmir laat zijn medaille aan zijn moeder zien. (Foto: AFP)