Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Vrijdag 22 februari: een besmeurde Dokwerker, een hongerig veulen en premier Mark Rutte in het nauw.

Hanoi maakt zich op voor de tweede ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. De twee spreken elkaar volgende week in de Vietnamese hoofdstad. (Foto: EPA)

Verschillende plekken in Amsterdam, waaronder het standbeeld De Dokwerker, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag beklad met groen-gele verf. Ook zijn er met graffiti anti-Joodse leuzen en hakenkruizen op muren gespoten. (Foto: ANP)

Israël lanceert sonde naar de maan
65
Israël lanceert sonde naar de maan

Israël heeft zijn eerste sonde naar de maan gelanceerd. De sonde moet op 11 april landen op de maan. Indien dat lukt, zal Israël het vierde land zijn dat een landing op de maan heeft gemaakt.

Een medewerker van de Nigeriaanse kiescommissie leest de personeelshandleiding in aanloop naar de verkiezingen van zaterdag. De stembusgang werd een week uitgesteld na een zeer dodelijke aanslag in het land. (Foto: AFP)

Een veulen op een grijze morgen in Zuidoost-Brabant. (NU.nl/Ben Saanen)

Zuid-Koreaanse militairen ruimen sneeuw bij een wachttoren aan de rand van de Gedemilitariseerde Zone, die Noord- en Zuid-Korea van elkaar scheidt. (AFP)

Medewerkers van het Van Gogh Museum leggen de laatste hand aan de installatie van het wereldberoemde The Arrival of Spring van David Hockney. (NU.nl/Peter Pasman)

Premier Mark Rutte is vrijdag tijdens de persconferentie diep door het stof gegaan omdat het kabinet de forse stijging van de energierekening niet goed had berekend. (ANP)

Een jonge loewak maakt samen met zijn moeder een wandelingetje in de kooi van een dierentuin van Singapore. Het is bijzonder dat er in gevangenschap een exemplaar van de bedreigde diersoort is geboren. (Foto: AFP)