Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Woensdag 13 februari: de Russische president Vladimir Poetin op op ski's, een lege vertrekhal van het Belgische vliegveld Zaventem en twee KLM-toestellen beschadigd door een ongeluk tijdens het taxiën.

In Rusland is het landschap vlak bij Moskou besneeuwd en staan pootafdrukken op een bevroren rivier. (Foto: AFP)

Ook in het Russische Sochi ligt veel sneeuw. President Vladimir Poetin is er met zijn Wit-Russische collega Alexander Lukashenko om te skiën. (Foto: AFP)

Twee vliegtuigen van KLM hebben elkaar woensdagochtend geraakt tijdens het taxiën. Hierdoor hebben de toestellen lichte beschadigingen opgelopen.

Duitsers vormen een menselijke ketting in Dresden om de vernietiging van de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Er kwamen volgens schattingen 35.000 mensen om het leven bij bombardementen van de geallieerden. (Foto: EPA)

In de plaats Bangalore in India woedde woensdag een grote brand in een verffabriek. Brandweerlieden proberen met man en macht het vuur te blussen. (Foto: AFP)

Een vluchteling uit Venezuela slaapt op een geïmproviseerd bed bij de grensovergang tussen Ecuador en Colombia, waar dagelijks honderden mensen de grens oversteken. (Foto: ANP)

De komende dagen dient de lente zich al heel voorzichtig aan. Het blijft grotendeels droog en de temperaturen stijgen. In Noord-Brabant laat de zonsopkomst al een lenteachtig beeld zien. (Foto: Ben Saanen)

Koning Willem-Alexander bezocht coöperatie De Vrije Uitloop. Bij dat project kunnen ondernemers met een afstand tot de arbeidsmarkt een eigen bedrijf starten terwijl ze hun uitkering behouden. (Foto: ANP)

De vertrekhal van vliegveld Zaventem bij het Belgische Brussel is leeg als gevolg van een grote staking. Luchtverkeersleiders hebben 24 uur het werk neergelegd. Ze eisen een hoger minimumloon en hogere uitkeringen en pensioenen. (Foto: EPA)