Maandag komen machinisten en conducteurs uit protest vanaf ongeveer 17.00 uur bij elkaar voor een werkoverleg. De verwachting is dat dit gaat zorgen voor vertragingen in de avondspits rondom Amsterdam. Ben jij vanavond aanwezig? Gebruik dan NUlive om een livestream van de situatie door te sturen naar de redactie.

De machinisten en conducteurs komen in protest tegen de nieuwe dienstregeling waarin te weinig afwisseling zou zitten. Vanaf 17.00 uur worden er mogelijk treinen stilgezet waardoor op en rond Amsterdam Centraal vertraging kan ontstaan, zo waarschuwt de NS.

Met onze app NUlive (voor Android en iOS) kunnen onze lezers een livestream opstarten die binnenkomt op de redactie. Deze livestream kan vervolgens live worden vertoond op NU.nl. Ben je vanavond op Amsterdam Centraal of zie je ergens anders de gevolgen van de actie? Gebruik NUlive dan om ons live op de hoogte te houden.

Je kan onze redactie bereiken via video@nu.nl om te laten weten dat je van plan bent te gaan livestreamen en eventuele vragen te stellen.

Bekijk hier meer informatie over NUlive