Tijdens speelronde acht van de Jupiler League vielen er in totaal 29 doelpunten. Koploper Jong PSV speelde gelijk en pakte de periodetitel. Doordat Jong PSV niet mag promoveren gaat de nummer twee VVV-Venlo naar de play-offs.

FC Volendam doet goede zaken in eigen huis en verslaat NAC Breda met 2-1.

Video: Samenvatting FC Volendam-NAC Breda

MVV Maastricht behaalde vrijdag de vijfde overwinning van het seizoen. Dit keer werd SC Cambuur met 2-1 verslagen. De Limburgers draaien goed mee en staan vijfde op de ranglijst.

Video: Samenvatting MVV Maastricht-SC Cambuur
 

Jong Ajax wist vrijdag in Eindhoven niet te winnen van FC Eindhoven. Het leek af te stevenen op een gelijkspel, maar in blessuretijd wist Eindhoven toch de 2-1 op het bord te zetten.

Video: Samenvatting FC Eindhoven-Jong Ajax
 

FC Dordrecht keek tien minuten voor tijd nog tegen een 2-1 achterstand aan tegen De Graafschap. Maar met twee doelpunten in de slotfase gingen de gasten met een 3-2 overwinning en drie punten terug naar Dordrecht. 

Video: Samenvatting De Graafschap-FC Dordrecht
 

Ook bij Fortuna Sittard tegen FC Emmen zat het fenijn hem in de staart. In blessuretijd dacht Emmen met de 2-1 de winst binnen te halen. Maar Fortuna Sittard had nog twee minuten om iets terug te doen en zorgde voor de gelijkmaker.

Video: Samenvatting Fortuna Sittard-FC Emmen
 

Lange tijd leek FC Oss één punt in huis te houden, maar in de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd wist Almere City FC toch de winnende 3-2 binnen te schieten. 

Video: Samenvatting FC Oss-Almere City FC
 

Jong FC Utrecht ontving vrijdagavond Helmond Sport. Na een klein half uur viel de 1-0 en dat bleef ook zo. Keurige overwinning van de Domstedelingen.

Video: Samenvatting Jong FC Utrecht-Helmond Sport
 

Vijf gele kaarten. Meer staat er niet op het scheidsrechtersformulier. 0-0 bij Telstar en FC Den Bosch.

Video: Samenvatting Telstar-FC Den Bosch
 De samenvattingen van RKC Waalwijk - Jong PSV en Achilles '29 - VVV Venlo volgen later.