Onze nieuwe NUsport-app is door een innovatieve opzet nóg actueler.

Met de nieuwe NUsport-app, die nu te downloaden is in de app-store, houden wij jullie via een razendsnel liveblog continu op de hoogte van het laatste sportnieuws, de mooiste video’s en foto’s, de leukste tweets en uiteraard de sport die op dat moment bezig is.

Het scorebord met de belangrijkste tussenstanden prijkt altijd bovenaan de timeline. Ook krijgen de live-uitzendingen, samenvattingen en hoogtepunten van de Champions League, Jupiler League en oefenduels van Oranje een prominente plek in de app.

Wil je van minuut tot minuut op de hoogte blijven van een topper in de Eredivisie, of van de prestaties van Max Verstappen in een Grand Prix? Dan is de NUsport-app ideaal. Ook kan je via de app live naar Champions League-wedstrijden kijken en bovendien al tijdens de wedstrijd clips met hoogtepunten terugzien.

Met de komst van de nieuwe app krijgt het vernieuwde NUsport steeds meer gestalte. Zo dragen inmiddels alle sportprogramma’s op SBS6 en Veronica de naam NUsport, zoals NUsport Champions League en NUsport Jupiler League.

De komende periode zal de app nog volop doorontwikkeld worden, onder meer aan de hand van feedback van gebruikers.

Downloaden kan hier:
iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/nusport/id369357122?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanoma.nusport&hl=nl

We horen via feedback@nusport.nl graag wat jullie ervan vinden.