In de Champions League worden deze week de heenwedstrijden in de kwartfinales afgewerkt. De wedstrijden van woensdagavond leverden in totaal zes doelpunten op.

Paris Saint-Germain-Manchester City

Paris Saint-Germain en Manchester City maakten er een vermakelijk duel van in Parijs, dat eindigde in 2-2. Na de openingstreffer van Kevin De Bruyne kwam PSG op 2-1 via Zlatan Ibrahimovic en Adrien Rabiot, maar Fernandinho zorgde voor een goede uitgangspositie voor City.

Video: Samenvatting Paris Saint-Germain-Manchester City

VfL Wolfsburg-Real Madrid

VfL Wolfsburg zorgde voor een grote verrassing door in eigen huis met 2-0 af te rekenen met Real Madrid. De eindstand stond al na 25 minuten op het scorebord via goals van Ricardo Rodriguez (strafschop) en Maximilian Arnold.

Video: Samenvatting VfL Wolfsburg-Real Madrid

FC Barcelona-Atletico Madrid

Bekerhouder FC Barcelona zette in eigen huis Atletico Madrid met 2-1 opzij. Luis Suarez zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat de Catalanen een 1-0 achterstand goedmaakten. Atletico speelde ruim een helft met een man minder door een rode kaart van Fernando Torres, die de score had geopend in Camp Nou.

Video: Samenvatting FC Barcelona-Atletico Madrid

Bayern München-Benfica

Bayern München won voor eigen publiek met 1-0 van Benfica. Arturo Vidal maakte al in de tweede minuut de naar later bleek enige treffer in Beieren. Beide teams kregen na de hervatting voldoende kansen op een treffer.

Video: Samenvatting Bayern München-Benfica

Programma returns

Dinsdag 12 april

Real Madrid-VfL Wolfsburg
Manchester City-Paris Saint-Germain

Woensdag 13 april

Atletico Madrid-FC Barcelona
Benfica-Bayern München