Na vijftien jaar en zeshonderd afleveringen presenteren Carlo Boszhard en Irene Moors zondagmiddag voor de laatste keer Carlo & Irene: Life 4 You. Voorafgaand aan de show op RTL 4 komen in een speciale uitzending alle hoogtepunten voorbij uit de afgelopen jaren.

De presentatoren krijgen in de laatste aflevering gezelschap van de top vijftien van gasten die het vaakst zijn geweest. Zo zingen Glennis Grace en Jamai een afscheidsduet. Kok Rudolph van Veen staat nog een keer in de keuken. Ook komt Gerard Joling voorbij, maar dit is al eerder opgenomen vanwege zijn optreden met de Toppers.

De afgelopen vijftien jaar miste het tweetal slechts een paar afleveringen. De best bekeken show met 1,5 miljoen kijkers was op 7 december 2003, toen prinses Amalia werd geboren. Dat gebeurde tijdens de uitzending, wat direct werd gevierd met beschuit met muisjes.

De compilatie Carlo & Irene: 15 jaar op de zondagmiddag is van 15.55 uur tot 17.25 uur. Daarna volgt de laatste aflevering. Na de zomer komt er een nieuw programma op dit tijdstip, maar het is nog niet bekend wat dat is. Het duo liet eerder weten dat ze zeker samen terugkeren op televisie.