Wat gaat er vanavond gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van woensdagavond 1 april 2015.

Uiteraard kunt u al deze nieuwsverhalen blijven volgen op NU.nl. Een pushbericht ontvangen? Klik dan in de NU.nl-app onder dit bericht op een van de onderwerpen en kies 'mijn nieuws + pushbericht'.

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsupdate (mail) om 12.00 uur

1. The Roast of Justin Bieber

Fans en vijanden van Justin Bieber kunnen woensdagavond om 22.00 uur bij Comedy Central hun hart ophalen: het popidool wordt genadeloos onderuit gehaald door vrienden, tijdens The Roast of Justin Bieber.

Zie ook: Justin Bieber zegt geen makkelijk leven te hebben

2. Taxi Centrale Amsterdam komt met nieuw initiatief

De Taxi Centrale Amsterdam (TCA) is al actief met de apps eCab en AppAcab, maar heeft nu ook een samenwerking met taxi-app Yeller aangekondigd.

Zie ook: Amsterdam wil strengere controle Uberpop 

3. Kwartfinales tennistoernooi Miami

Het prestigieuze tennistoernooi in Miami nadert z’n ontknoping. In de kwartfinales bij de vrouwen staan de duels Serena Williams-Sabine Lisicki en Simona Halep-Sloane Stephens op het programma. De mannen zijn ook in het stadium van de kwartfinales aanbeland. Andy Murray treft Dominic Thiem en Tomas Berdych stuit op Juan Monaco. Het programma begint om 19.00 uur Nederlandse tijd.

Zie ook: Gefrustreerde Djokovic naar kwartfinales, Murray boekt 500e profzege

4. Verkeer

Door slecht weer (regen en wind), kunnen de files woensdagavond langer zijn dan gebruikelijk. Verdere bijzonderheden worden niet verwacht, meldt de Verkeersinformatiedienst.

5. TV-tips

Thuis voor de Buis, RTL 4 - 21.30 uur

Kitsch of Kassa, SBS6 - 21.30 uur

De strijd tussen SBS en RTL gaat woensdagavond keihard door: Waar de kijkcijfers van Thuis voor de Buis (21.30 uur op RTL 4) vorige week tegenvielen, ging Kitsch of Kassa (21.30 uur op SBS6) juist heel goed. 

Bekijk de volledige tv-gids en meer tv-tips