Wat gaat er vanavond gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van dinsdagavond 3 maart 2015.

Uiteraard kunt u al deze nieuwsverhalen blijven volgen op NU.nl. Een pushbericht ontvangen? Klik dan in de NU.nl-app onder dit bericht op een van de onderwerpen en kies 'mijn nieuws + pushbericht'.

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsupdate (mail) om 12.00 uur

1.  Overleg V&D-directie en vakbonden

Om 18.00 uur gaan de vakbonden met de V&D-directie in gesprek om nogmaals de mogelijkheden van een loonsverlaging te bespreken. Een eerdere, eenzijdige poging om een loonoffer door te voeren werd door de rechter verboden. De warenhuisketen verkeert in zware financiële problemen.

Zie ook: Overleg over loonsverlaging V&D op dinsdag hervat 

2. Koeman met Southampton in actie in Premier League

In de Premier League staat er een midweekse speelronde op het programma. Vanaf 20.45 uur speelt het Southampton van manager Ronald Koeman een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace. Door een reeks matige resultaten is Southampton de laatste weken van de derde naar de zesde plaats gezakt.

Zie ook: Programma en stand Premier League

En: Iran moet volgens Obama 'gevoelige' nucleaire activiteiten tien jaar stilleggen

3. Weer en verkeer

Vanmiddag gaat vanuit het westen de zon weer vaker schijnen, maar er trekken ook nog buien over het land. Daarbij is kans op onweer en hagel, er kan zelfs natte sneeuw bijzitten. Het wordt maximaal 6 of 7 graden, bij een stevige wind uit het zuidwesten tot westen. Hij waait matig of vrij krachtig, aan zee veelal krachtig, 3 tot 6 Bft.

De Verkeersinformatiedienst (VID) verwacht ondanks de buien een reguliere avondspits.

Bekijk het complete weerbericht, de actuele situatie op de weg en op het spoor

4. TV-tips

Schaatsbroers Michel en Ronald Mulder maken hun opwachting bij de talkshow Pauw. Mulder en Mulder maken een mindere periode door. Huidig wereldkampioen Michel werd afgelopen weekend tiende op de 1000 meter. Ronald kon door een blessure niet pieken op het NK. Pauw begint om 23.00 uur op NPO 1

Bekijk de volledige TV-gids