Wat gaat er vandaag gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van zondag 4 januari 2015.

Uiteraard kunt u al deze nieuwsverhalen blijven volgen op NU.nl. Een pushbericht ontvangen? Klik dan in de NU.nl-app onder dit bericht op een van de onderwerpen en kies 'mijn nieuws + pushbericht'.

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsupdate (mail) om 12.00 uur

1. Bergingswerkzaamheden vliegramp AirAsia

In de Javazee gaan de bergingswerkzaamheden verder van slachtoffers van de vliegramp met het toestel van AirAsia, dat vorige week zondag verongelukte. Inmiddels is een dertigtal slachtoffers geborgen en worden ook steeds meer brokstukken van het toestel gevonden.

Zie ookWat we weten over de AirAsia-ramp

2. Laatste voorstelling musical Hij gelooft in mij

In het DeLaMar Theater in Amsterdam wordt zondag de laatste voorstelling gegeven van de musical Hij gelooft in mij, over het leven van volkszanger André Hazes. De musical, met in de hoofdrol Martijn Fischer, ging in november 2012 in premiére. 

Zie ook: Martijn Fischer weet niet of hij ooit nog van André Hazes afkomt 

3. NK Marathon op kunstijs

In het Groningse Kardinge staat zondag het NK Marathon op kunstijs op het programma. Vorig jaar ging de titel naar de Fries Arjan Stroetinga. De Fries behoort ook dit jaar weer tot de favorieten, zeker nu provinciegenoot Jorrit Bergsma ziek is en mogelijk niet kan deelnemen. 

4. Het weer

Volgens het KNMI is het zondag overwegend zonnig en droog, met een middagtemperatuur rond de 7 graden. Aan de westkust kan het krachtig gaan waaien. 

Zie ook: De nieuwste voorspellingen op onze weerpagina.

Actueel weerbericht l Filenieuws | Spoorinformatie

Gisteren het nieuws gemist? Geen paniek: Hier een overzicht