In deze Maand van NU praten we over de Olympische Spelen. We houden je op NU.nl op de hoogte van het nieuws, maar in deze podcast vertellen je wat er achter de schermen gebeurt. Zo ging 's nachts het brandalarm af in het hotel van onze verslaggevers, hoor je het verhaal achter de Japanse speekseltests en halen de coronaregels bij journalisten soms het bloed onder de nagels vandaan. Je hoort sportverslaggever Rypke Bakker, camjo Bas Scharwachter, podcastredacteur Julien Dom en nieuwschef Lindsay Mossink.

Openbare redactievergadering

In de Maand van NU, de openbare redactievergadering van NU.nl, bespreken we het nieuws op NU.nl. Je vindt de Maand van NU-podcast elke laatste vrijdag van de maand op NU.nl. De Dit wordt het nieuws-podcast vind je elke maandag tot en met vrijdag 's ochtends en 's middags op NU.nl.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar podcast@nu.nl.