Om meer te weten te komen over de verspreiding van het coronavirus zijn alle inwoners van Lansingerland van boven de twee opgeroepen om zich te laten testen. In Engeland lijkt de Britse variant van het coronavirus meer invloed te hebben op kinderen en mogelijk heeft dit ook gevolgen voor Nederland. Een landelijke oproep ligt echter nog niet in het verschiet. Over de grootschalige testronde hoor je viroloog Bert Niesters van het UMCG.

Abonneer je op de podcast

In de middagpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we wat eerder op de woensdag is gebeurd.

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar: podcast@nu.nl.

Bevalt deze middageditie van onze podcast of mis je wellicht iets wat de afleveringen nog completer zou maken? Reageer hieronder via ons discussieplatform NUjij.