De crisis binnen Forum voor Democratie is een ware soap geworden. Oprichter Thierry Baudet wil een 'boedelscheiding' maar het bestuur wil de partijleden het laatste woord geven over zijn lidmaatschap en dat Baudet zich terugtrekt uit het bestuur. De verwijten gaan heen en weer want achter de schermen zou zich van alles hebben afgespeeld. Politicoloog en partijchroniqueur Chris Aalberts volgde Forum voor Democratie en zijn leden. In deze podcast schijnt hij zijn licht over de situatie.

Abonneer je op de podcast

In de middagpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we wat eerder op de donderdag is gebeurd.

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar: Podcast@nu.nl.

Bevalt deze middageditie van onze podcast of mis je wellicht iets wat de afleveringen nog completer zou maken? Reageer hieronder via ons discussieplatform NUjij.