Het is nu twee weken geleden dat de Amerikanen naar de stembus gingen. Het duurde een paar dagen tot media Joe Biden als de toekomstige Amerikaanse president bestempelden. De huidige president Donald Trump heeft de handdoek nog niet in de ring gegooid en wil de uitslag nog niet erkennen. Wat wil Trump bereiken en kan dit tot veel schade leiden? We vragen het buitenlandverslaggever Matthijs le Loux.

Abonneer je op de podcast

In de middagpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we wat eerder op de dinsdag is gebeurd.

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar: Podcast@nu.nl.

Bevalt deze middageditie van onze podcast of mis je wellicht iets wat de afleveringen nog completer zou maken? Reageer hieronder via ons discussieplatform NUjij.