Nadat bekend werd dat de Amerikaanse president Donald Trump besmet was met het coronavirus kwamen er meer vragen dan antwoorden. De mededelingen van de persoonlijke arts van Trump waren enigszins gebrekkig te noemen en informatie waar journalisten om vroegen werd niet altijd gegeven. In de Week van NU-podcast hoor je buitenlandverslaggever Matthijs le Loux over hoe wij bij NU.nl te werk gaan om alsnog het hele verhaal te kunnen brengen.

In de Week van NU bespreken hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman en de redactie het nieuws op NU.nl. Je vindt de Week van NU-podcast elke vrijdagmiddag op NU.nl. De Dit wordt het nieuws-podcast vind je elke maandag tot en met vrijdag 's ochtends en 's middags op NU.nl.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar podcast@nu.nl.