Het is de belangrijkste prijs die je als voetbalclub kan winnen, de Champions League. Deze competitie is weer op stoom gekomen na een coronabreak, maar woensdagavond gaat de handrem er echt af. Waarom is de Champions League nu leuker, interessanter en spannender dan ooit? We vragen het aan NUsport-verslaggever Rypke Bakker.

Door de coronacrisis werd de Champions League tijdelijk stilgelegd, maar sinds vorige week rolt de bal weer in het miljoenenbal. Toen moesten nog de achtste finales afgewerkt worden, maar woensdagavond staan de kwartfinales op de planning. Met als opener van deze reeks: Atalanta tegen Paris Saint-Germain. In deze podcast hoor je waarom het nu spannender dan ooit is.

Abonneer je op de podcast

In de middagpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur je een mailtje naar: podcast@nu.nl.

Je vindt de Dit wordt het nieuws-podcast elke maandag tot en met vrijdag in de ochtend en in de middag op NU.nl.