In de Week van NU bespreken presentator en hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman en de redactie het nieuws op NU.nl.

De ruzie bij Veronica Inside is zo hoog opgelopen dat besloten is de laatste aflevering voor de zomerstop te schrappen. Wel vermoedt Talpa dat het programma na de zomerstop weer zal terugkeren op televisie. Volgens de directie van de televisiezender hebben Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp tijd nodig om te bedaren en tot zinnen te komen.

Het is niet de eerste keer dat er ruzie is binnen het team. En in het verleden kwam het steeds weer goed. In de Week van NU, onze openbare redactievergadering, vragen we ons af hoe echt de ruzie eigenlijk is? Dat doen we met Rypke Bakker, coördinator van de sportredactie en met Sjan Verhoeven, coördinator van de entertainmentredactie.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar: Podcast@nu.nl.

Je vindt de Week van NU-podcast elke vrijdagmiddag op NU.nl. De Dit wordt het nieuws-podcast vind je elke maandag tot en met vrijdag 's ochtends en 's middags op NU.nl.