In de Week van NU praat presentator en adjunct-hoofdredacteur Colin van Hoek met de redactie over het nieuws op NU.nl.

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle zijn niet te spreken over de Britse pers. Het paar heeft zaken lopen tegen Mail On Sunday, Daily Mirror en The Sun vanwege het afluisteren van Harry's telefoon en het verspreiden van een persoonlijke brief van Meghan.

Afgelopen week lieten beiden nog weten zich terug te trekken uit de publiciteit. Het stel wil meer tijd hebben voor het gezin. We praten over de relatie tussen het prinselijk paar en de Britse pers, en maken de vergelijking met onze eigen koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Je hoort entertainmentverslaggever Lara Zevenberg en entertainmentredacteur Danja Koeleman.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke vrijdagmiddag op NU.nl Je vindt de Dit wordt het nieuws-podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl. De Week van NU krijg je er op vrijdagmiddag bij.