In deze aflevering van de Week van NU blikt NU.nl-hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman met drie redacteuren terug op de week.

Vijf steden hebben zich officieel aangemeld om het Eurovisie Songfestival volgend jaar te mogen organiseren. Rotterdam, Maastricht, Arnhem, Den Bosch en Utrecht hebben daarvoor een zogeheten bidbook ingeleverd bij de NPO.

Verder praten we over de Tour de France. NU.nl reist samen met de wielrenners door Frankrijk om dagelijks verslag te doen van de ronde. En we bespreken naar aanleiding van de zoektocht naar de achttienjarige Loes uit Gelderland eerder deze week hoe we bij NU.nl omgaan met vermissingen en verdwijningen.

Je hoort presentator en hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman in gesprek met entertainmentcoördinator Lara Zevenberg, redacteur en rechtbankverslaggever Lisa van der Wal en sportverslaggever Mark Leene.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke vrijdagmiddag op NU.nl. Elke doordeweekse ochtend kun je ook luisteren naar de Dit wordt het nieuws-podcast met daarin een vooruitblik op het nieuws van de dag.