In deze aflevering van de Week van NU blikt NU.nl-hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman met drie redacteuren terug op de week.

In deze aflevering van de Week van NU praten we over CDA-leider Sybrand Buma die burgemeester van Leeuwarden wordt, de Europese verkiezingen die voor de deur staan en gaan we dieper in op hoe we als NU.nl het Eurovisie Songfestival verslaan.

Je hoort presentator en hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman in gesprek met politiek verslaggever Avinash Bhikhie, coördinator economie Thomas Moerman en entertainmentredacteur Sjan Verhoeven. Ook bellen we met onze coördinator entertainment Lara Zevenberg, die voor het Songfestival in Tel Aviv is.

Klik hier voor het drinkspel dat gespeeld kan worden tijdens het Songfestival. (Geniet, maar drink met mate)

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke vrijdagmiddag op NU.nl. Elke doordeweekse ochtend kun je ook luisteren naar de Dit wordt het nieuws-podcast met daarin een vooruitblik op het nieuws van de dag.