In deze aflevering van de Week van NU blikt NU.nl-hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman met drie redacteuren terug op de week.

Deze week hebben we het over de toename van het aantal handgranaten dat wordt gebruikt door criminelen om concurrenten te intimideren. Ook praten we over het salaris van Matthijs van Nieuwkerk dat voor ophef heeft gezorgd en bespreken we de Tweede Wereldoorlog in het kader van Bevrijdingsdag.

Je hoort presentator en hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman in gesprek met graphic designer Wesley Oudijk, coördinator entertainment Lara Zevenberg en samensteller voorpagina Joost Nederpelt.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke vrijdagmiddag op NU.nl. Elke doordeweekse ochtend kun je ook luisteren naar de Dit wordt het nieuws-podcast met daarin een vooruitblik op het nieuws van de dag.