In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

Donderdag werd bekend dat de Nederlandse economie vorig jaar met 2,5 procent is gegroeid, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De Nederlandse economie staat er dus goed voor. Alleen bij onze Europese buren loopt het iets minder soepel. Wij zochten uit hoe het kan dat de Nederlandse economie zo stabiel is.

In Groningen wordt vandaag voor de 25e keer het WK Snert & Stamppotkoken gehouden. De deelnemers zullen strijden om de zilveren snertslaif en de zilveren opscheplepel. Maar waarom doet men mee aan dit wereldkampioenschap?

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!