In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

Er is vandaag een nieuwe ontmoeting tussen delegaties van de Verenigde Staten en China. Met als onderwerp de moeizame handelsbetrekkingen tussen beide landen. Komt er al een einde aan deze handelsoorlog en kan het nog gevolgen hebben voor Nederland en Europa? Dat vragen wij aan Björn Giesbergen, econoom en landenanalist Global Economics & Markets bij de Rabobank.

En anderhalf jaar geleden raasde orkaan Irma over Sint-Maarten en die richtte daar een enorme schade aan. Hoe ziet het eiland er nu uit? Presentator Jeroen Pauw wilde met eigen ogen zien hoe het ervoor staat met de wederopbouw. Daarover maakte hij het televisieprogramma Pauw op Sint Maarten. Je hoort hem in deze podcast over zijn reis.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!