In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

De voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi staat vandaag opnieuw voor de rechter. Deze keer draait de rechtszaak rond de mogelijke omkoping van een getuige in een proces rond escortmeisjes. Wij gaan over deze zaak praten met Italiëdeskundige Marika Viano.

En stichting Hoormij organiseert voor de vijfde keer de Week van het Oorsuizen. Ruim een miljoen mensen hebben 24 uur per dag herrie in hun hoofd. Dat aantal stijgt, vooral onder jongeren. Deze week wordt gebruikt om mensen te informeren over de stand van zaken op het gebied van onderzoek, ontwikkelingen en behandeling. Hoe is het om te leven met een constante suis in je oren? Wij zochten het uit.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!