In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

Het eindrapport van het onderzoek naar Russische inmenging in de Amerikaanse politiek, het Ruslandonderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller, lijkt bijna afgerond te zijn. Maar hoe zat het ook alweer precies met dit ingewikkelde dossier? Tijd voor een kleine bijspijkercursus met NU.nl-redacteur Matthijs le Loux.

De transferperiode is gisteravond tot een einde gekomen en traditiegetrouw worden er op de laatste dag weer veel deals afgerond. Waarom blijft die laatste dag zo belangrijk voor voetbalclubs? En wat waren de opmerkelijkste en verrassendste aankopen? Dat hoor je van NUsport-redacteur Rypke Bakker.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!