In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

Het Britse parlement debatteert vandaag over een 'plan B' voor de Brexit. Ook wordt dan door parlementsleden gestemd over het plan. We praten hierover met Rem Korteweg, Brexit-expert van het Instituut Clingendael.

En in de beveiligde rechtbank van Amsterdam, de Bunker, dient dinsdag een regiezitting tegen Naoufal F. Hij wordt ervan verdacht dat hij de opdracht heeft gegeven voor de moord op Mohammad Reza Kolahi Samadi, die in Nederland bekendstond als Ali Motamed. Daarover hoor je rechtbankverslaggever Joris Peters.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!