In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

In deze uitzending praten we over de dood van columnist van The Washington Post, Jamal Khashoggi. Hij werd op 2 oktober door een groep mannen overmeesterd en gedood in het Saoedische consulaat in Istanboel. Maar er zijn nog steeds een hoop vragen. Om die reden begint er vandaag een internationaal onderzoek in Turkije, onder leiding van de Verenigde Naties.

En verder lanceert de NS vandaag hun eerste WhatsApp-thriller genaamd Ontspoord. Dit zou de allereerste thrillerserie zijn met WhatsApp als platform. Je hoort in deze podcast hoe dit idee is ontstaan en wat we van de thriller kunnen verwachten.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!