In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

De prijs van een biertje bij horecagelegenheden stijgt dit jaar waarschijnlijk met zo'n 4 procent, Zo liet vaksite Misset Horeca deze week weten. Sinds 2014 is de prijs van pils met ruim 17 procent gestegen. Wij zochten uit waar het prijsverschil tussen cafés en supermarkten vandaan komt.

En wij kijken vooruit op De Klassieker van de Eredivisie: Feyenoord tegen Ajax. Gaat Ajax het gat tussen beide clubs groter maken of gaan de Rotterdammers zorgen voor een mooie winst in eigen huis? Wij gaan vooruitblikken met Rypke Bakker van de sportredactie.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!