In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

De Amerikaanse overheid zit nog altijd 'op slot'. Honderdduizenden ambtenaren zitten thuis en krijgen geen salaris, terwijl anderen verplicht moeten doorwerken, zonder dat zij een paycheck krijgen aan het eind van de maand. De Senaat probeert vandaag met een oplossing te komen. Daarover hoor je NU.nl-redacteur Matthijs le Loux.

En steeds meer mensen zoeken op het internet naar informatie over hun gezondheid. Moet je dat wel doen? Huisarts en panellid van Dokters vs. Internet Robbert Keppel geeft uitleg.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!