In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

De Brexit-deal is dinsdagavond door het Britse parlement verworpen. Dat betekent op dit moment een nieuwe ronde van onzekerheid wat betreft het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU. We praten hierover met Thomas Moerman van onze economieredactie.

We gaan het ook hebben over medicijnen in Nederland. Minister Bruno Bruins voor Medische Zorg opent namelijk een bereidingsruimte van apotheker Paul Lebbink in Den Haag. De ruimte wordt gebruikt om zelf de medicijnen te maken die een te hoge prijs hebben gekregen in de vrije markt.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!