In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

Vanmiddag zal het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) cijfers publiceren over hoe de kostenplaatjes van het openbaar vervoer en de auto eruitzagen vanaf 2008 tot aan 2018. Het wordt steeds drukker op de snelwegen en in het openbaar vervoer. Maar wat is de oplossing voor de reisdrukte? Dat vroegen wij aan Henk Meurs, hoogleraar mobiliteit aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

En dit weekend begint het negentiende seizoen van Wie is de Mol? (WIDM) weer op NPO1. Iedere fan van het programma vraagt zich altijd twee dingen af. Natuurlijk wie de Mol is en hoe het is om een Mol te zijn. Dat bespreken wij met oud-Mol Thomas Cammaert.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!