In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

Vanavond en morgen vindt het kerstdiner van het Leger des Heils plaats. Bijna zevenhonderd mensen krijgen een avond om niet te vergeten en een om met elkaar te vieren. Tijdens het diner wordt een kerstverhaal verteld, zijn er optredens van cliënten van het  Leger des Heils, en burgemeester Femke Halsema wordt verwacht.

Verder bespreken we dat vandaag voetballers Matthijs de Ligt en Justin Kluivert mogen hopen op de prijs voor grootste talent van Europa, wie wordt de politicus van het jaar en loting Ajax in de achtste finales Champions League.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!