In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

In deze uitzending gaan we praten over de belangrijke stap die is gezet omtrent het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU. Op een top in Brussel stemden de regeringsleiders van de EU-landen in met het scheidingsverdrag én een politieke verklaring over de relatie na het Britse vertrek.

En de InSight-missie van NASA zal vandaag aankomen op Mars, nadat het op 5 mei dit jaar werd gelanceerd. Alleen de landing zal nog spannend worden: van alle landingen op Mars tot nu toe, is maar 40 procent gelukt.

NASA's InSight-missie landt op Mars, maar hoe werkt dat?

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!