In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

In deze uitzending hoor je alles over de loonkloof tussen mannen en vrouwen. Deze kloof is tussen 2014 en 2016 gelijk gebleven, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarom is het belangrijk om zelf op te komen voor je salaris, stelt Paulien Osse van Loonwijzer.nl.

En de Amerikaanse president Donald Trump heeft zich van de week uitgelaten over de zaak-Khashoggi. Trump blijft zich vriendschappelijk opstellen jegens zijn Arabische bondgenoot, tot ergernis van de Turken. Waarom Trump deze positie inneemt, hoor je in de podcast.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!