In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

In deze uitzending praten we over de vergiftiging van de voormalige dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter Yulia. De Britse politie heeft woensdag twee Russen aangeklaagd voor poging tot moord. Volgens de Britse premier Theresa May is er voldoende bewijs om te stellen dat het duo achter de daad zit. Hoe gaat dit onderzoek in zijn werk?

Verder praten we over laatste keer dat voetballer Wesley Sneijder het shirt van Oranje draagt. De middenvelder speelt vanavond zijn laatste interland, een oefeninterland tegen Peru in de Johan Cruijff ArenA. Het wordt de 134e wedstrijd voor de recordinternational. Je hoort zijn oud-ploeggenoot Andy van der Meijde.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.