Bij een politie-inval in de Haagse Wolmaransstraat zijn woensdag zes personen aangehouden voor betrokkenheid bij drugshandel. Er werden verdovende middelen en cash geld in beslag genomen.

De politie kwam de bende op het spoor nadat er afgelopen maanden meerdere overlastmeldingen werden gedaan over mogelijke drugsgerelateerde activiteiten in deze woning. Nadat het vermoeden was gerezen dat er in de woning drugs werden geproduceerd, verhandeld en gebruikt, deed de politie een inval.

Hierbij vond de politie een hoeveelheid cocaïne, heroïne, versnijdingsmiddelen en MDMA. Na onderzoek bleek het in totaal te gaan om zes kilogram aan drugs. Naast het aantreffen van de verdovende middelen werden er in de woning ook nog vier vuurwapens aangetroffen.

In de woning werd een man aangehouden, buiten de woning nog eens vijf andere. Deze zes mannen zijn in de leeftijd van 19 tot en met 56 jaar. Vier van hen zijn afkomstig uit Den Haag en twee hebben geen vast woon- of verblijfplaats. Inmiddels zijn er twee mannen heengezonden. De andere vier mannen worden op vrijdag voorgeleid aan een rechter-commissaris.