Aanstaande maandag gaan de reparatiewerkzaamheden aan het dak van het stadion van ADO Den Haag van start. Een deel van het dak van het Bingoal stadion waaide afgelopen februari weg door storm Eunice.

Dat de reparatie maandag pas begint, komt doordat de levering van de benodigde materialen langer duurde dan normaal. Tijdens de herstelwerkzaamheden, die ongeveer twee maanden duren, kunnen de vakken S en T op de Aad Mansveld tribune voorlopig niet worden gebruikt. Seizoenkaarthouders die normaal gesproken een plek in een van die vakken hebben, krijgen een andere plaats toegewezen.

Afgelopen woensdag maakte ADO Den Haag nog bekend dat de club de wedstrijd tegen Jong Ajax op 28 augustus weer met publiek mag spelen. Het thuispubliek was tijdelijk niet welkom na de rellen bij de verloren promotiewedstrijd tegen Excelsior. De gemeente, politie en het Openbaar Ministerie hebben wel strenge voorwaarden opgesteld, zodat de club precies weet wie er in het stadion zijn en een herhaling van de play-offrellen van afgelopen mei voorkomen wordt.

Of er bij het volgende duel - tegen Jong AZ op vrijdag 9 september - ook weer thuispubliek aanwezig mag zijn, wordt nog apart bekeken.