Drie mannen hebben dinsdag rond 21.15 uur een 37-jarige man uit Den Haag op De La Reyweg mishandeld. De politie is nog op zoek naar de daders en komt graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer liep bij de bushalte nabij de Barneveldstraat toen drie mannen uit een wit busje hem belaagden en hem begonnen te schoppen. Vervolgens ging het drietal er in het busje vandoor via de Barneveldstraat.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij heeft aangifte van mishandeling gedaan. Waarom de man mishandeld werd, is onduidelijk. De politie doet onderzoek.

Van twee van de verdachten is een signalement bekend. De bestuurder van het busje was een witte man, met een slank postuur van rond de 1.70 lang. Hij wordt tussen de 40 en 45 jaar oud geschat. Hij droeg een zwart T-shirt met horizontale witte strepen en een zwarte broek.

De andere verdachte betreft volgens de politie een "witte man met een vol postuur", van tussen de 1.75 en 1.80 lang. Hij wordt tussen de dertig en veertig jaar geschat en droeg tijdens het incident een wit T-shirt, witte schoenen en een blauwe spijkerbroek.

Mensen die meer weten over de mishandeling of de verdachten, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.