Op maandag 9 september start de tweede fase van de werkzaamheden aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Het werk zal naar verwachting op 18 oktober zijn afgerond.

De Laan van Meerdervoort zal in de richting van Loosduinen worden vernieuwd tussen de Goudenregenstraat en het Azaleaplein.

Dit houdt in dat de parkeervakken en stoepen opnieuw zullen worden bestraat, de rijbaan en het fietspad opnieuw worden geasfalteerd, het asfalt tussen het tramspoor wordt vervangen en het Azaleaplein krijgt nieuwe bestrating.

In de periode van werkzaamheden worden de rijbaan, het fietspad en de parkeervakken afgesloten voor verkeer. Woningen en bedrijven blijven wel bereikbaar voor voetgangers.

Geen gevolgen voor tram- en busverkeer

Autoverkeer zal worden omgeleid via de Goudenregenstraat, Kamperfoeliestraat, Mient, Laan van Eik en Duinen of het Goudenregenplein en de Azaleastraat. Via die laatste route zal ook het fietsverkeer worden omgeleid.

De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor het tram- en busverkeer.

Geluidsoverlast door asfaltering weg tussen trambaan

In de week van 14 tot en met 18 oktober wordt de weg tussen de tramsporen opnieuw geasfalteerd in de nacht vanaf 1.00 uur. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit twee nachten duren.

Deze werkzaamheden zullen geluidsoverlast opleveren.