De verdachte van een mishandeling op straat en in MCH Westeinde op donderdagavond 7 juni heeft zichzelf maandagmiddag bij de politie gemeld. 

Op 11 december toonde Omroep West beelden van de zaak, waarna de verdachte maandag besloot zich te melden.

Het twintigjarige slachtoffer werkt als restaurantbezorger in Den Haag. Op de avond van 7 juni is hij op de Schalk Burgerstraat, als er uit een auto een man op hem afkomt. Het slachtoffer kent de man, omdat ze onenigheid met elkaar hebben.

De man geeft het slachtoffer een vuistslag tegen zijn hoofd, waarna hij op de grond valt. Een omstander houdt de verdachte tegen, waardoor het slachtoffer weg kan komen. Hij raakt daarbij zijn telefoon en bril kwijt. Vanwege de pijn aan zijn hoofd, besluit hij naar het ziekenhuis te gaan.

Slachtoffer opnieuw mishandeld bij bezoek ziekenhuis

Tijdens zijn bezoek aan het MCH Westeinde loopt hij even naar buiten en belt hij zijn werkgever. Daar komt hij opnieuw zijn belager tegen, die samen met drie andere mannen op hem af komt rennen. Het slachtoffer rent naar binnen.

Daar wordt hij opnieuw mishandeld door twee van de vier mannen, die hem een aantal schoppen tegen zijn hoofd geven. Daarbij komt het slachtoffer opnieuw op de grond te liggen, maar zijn belagers trappen door. Daarna vluchten ze naar buiten.

Met melding verdachte zijn alle vier verdachten bij politie bekend

De mannen komen achter hem aan en in de gang van het ziekenhuis wordt hij nogmaals mishandeld door twee van de vier. Hij krijgt een aantal flinke schoppen tegen zijn lichaam en hoofd. Zelfs als hij al op de grond ligt, gaan zijn belagers door. Daarna vluchten ze weer naar buiten. 

Door de mishandelingen heeft het slachtoffer diverse kneuzingen aan zijn hoofd en duimen opgelopen en ook één van zijn benen deed zeer.  

Met de melding van de verdachte maandagmiddag zijn inmiddels alle vier verdachten bij de politie bekend, meldt Omroep West.