De politie heeft dinsdagavond drie mannen uit Den Haag van 30, 34 en 40 jaar aangehouden na een melding over een bedreiging met een vuurwapen. Het incident vond plaats in een woning aan de Boekhorststraat in Den Haag.

Het vuurwapen werd tussen wat struiken in de buurt van de woning gevonden. Het drietal, waaronder de 40-jarige man die werd bedreigd, zit momenteel vast en wordt gehoord. 

Na de vermeende bedreiging vluchtte de 40-jarige man uit zijn huis, waarna hij de politie belde. Agenten gingen op de melding af en zagen de twee verdachten het huis met een scooter verlaten.

Op de Lepelstraat werd de bestuurder gemaand te stoppen. Zijn bijrijder, de 34-jarige man, zette het op een lopen, maar de politie wist het tweetal snel in te rekenen.

Omdat de bedreiging plaatsvond in de woning van de 40-jarige man werd het pand onderzocht. Er werd niets aangetroffen. De 40-jarige man werd, net als het tweetal, aangehouden "zodat de politie kan achterhalen wat de toedracht van het misdrijf is", aldus een woordvoerder.